Online oplossingen

Op het punt aanbeland waarbij je online groeit en voor uitdagingen komt te staan, zoals bijvoorbeeld processen optimaliseren? Ontdek onze oplossingen!

WordPress Websites

Een website met aanvragen of als visitekaartje? Wij ontwikkelen WordPress websites die rendement opleveren, waardoor je website een investering is i.p.v. een kostenpost.

WooCommerce Webshops

Een hedendaags begrip, online producten bestellen. Doe jij het ook? Wanneer je een webshop wilt beginnen is het van belang dat je het direct goed aanpakt. Doe je…

Marketing

Via Google brengen wij iedere dag meer dan 100.000 potentiële bezoekers naar websites van onze klanten. Dit worden er iedere dag meer. Weet jij…

Online resultaat zonder obstakels met de WordPress specialisten van Team Koen!

Communiceren met webdesigners, het is zo af en toe best lastig, toch? Wij zijn van mening dat een succesvolle website alleen succesvol kan zijn als het voortraject volledig klopt. Dat betekent dat vooraf jouw wensen en doelen volledig helder moeten zijn. Alleen dan ontstaat het juiste plan van aanpak en kan er een succesvolle website aan je opgeleverd worden. Het resultaat? Een website met aanvragen. Wil jij dat ook?

  • Persoonlijk contact

    Eén aanspreekpunt

  • Snel en flexibel

    Oplevering binnen 6 à 8 weken

  • Resultaatgericht

    Leads en sales gerichte benadering

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

“De samenwerking ervaren wij als zeer prettig en als een toegevoegde waarde voor ons bedrijf”

Joyce HamBork Groep BV

”Koen heeft daarin een grote voorsprong op andere webbureaus, daar waar hij als het enige aanspreekpunt voor de klant fungeert, snel reageert, actief meedenkt en ook nog eens de tijd neemt om de werking van het CMS toe te lichten.”

Myrthe StrijkerNiquell

“Overzicht, een duidelijke structuur en een frisse look.”

David EshuisDe Personeelsafdeling

Interessant nieuws van Team Koen

Met regelmaat delen wij interessante nieuwtjes rondom het gebied van leads en sales gerichte websites. Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van alle trends om je website nog beter te maken!