Zeg nou zelf, wat trekt jouw aandacht? Een strakke (bedrijfs)video of een statische bannerfoto? Veel websites maken gebruik van banners, waar foto’s in staan verwerkt. Dit beeldmateriaal versterkt uiteraard de content, echter doet een goede video dit nog meer!

Laten zien, wat je doet of waar je voor staat

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden, wat doet dan een video wel niet? Wij hebben op verschillende websites van onze klanten een video verwerkt in de banners bovenaan de pagina.

Een bedrijfsfilm op je WordPress website

Op de homepage kun je bijvoorbeeld met behulp van een video, een goede indruk geven van jouw bedrijf. Laat bezoekers zien wat je doet of waar je voor staat. De homepage is hier een juiste pagina voor, omdat dit als het ware de “samenvatting” is van jouw gehele website.

Sfeerbeelden op verdiepende pagina’s

Naast een bedrijfsvideo, is het verwerken van bewegende sfeerbeelden ook heel belangrijk. Een video van een lasermachine die aan het snijden is voegt immers meer sfeer toe op de dienstpagina, dan een statische foto van een laser. Wanneer je niet beschikt over eigen beeldmateriaal, kun je daarvoor altijd stock beeldmateriaal gebruiken.

De website van Most IJzerhandel, maakt gebruik van een banner met bedrijfsvideo om de homepage.

De website van BMTEC maakt op meerdere pagina’s gebruik van sfeer video’s die de dienst ondersteunen.

Wil jij ook gebruik maken van video op jouw WP website?

Wil jij ook video’s integreren op jouw WordPress website? Neem volledig vrijblijvend contact met ons op voor hulp bij jouw WordPress website!