Persoonlijk contact

Eén aanspreekpunt

Heldere communicatie

Live het proces volgen

Snel en flexibel

Oplevering binnen 6 à 8 weken

Resultaatgericht

Leads en sales gerichte benadering

Wil je meer leads of verkoop via je website? Online Marketing helpt. 

Via Google brengen wij iedere dag meer dan 100.000 potentiële bezoekers naar websites van onze klanten. Dit worden er iedere dag meer. Weet jij hoeveel bezoekers naar jouw website toe gaan? Hoeveel procent daadwerkelijk een aankoop of aanvraag doen? Zou je dat graag willen verbeteren?

Online marketing specialisten met 10+ jaar ervaring

Wij snappen wat Google wil

Werken vanuit de klantgedachte

Resultaat gericht

ROI van 3 / 4 maand

Geen vaste contracten

Ontvang een GRATIS kansberekening voor jouw website!

Nieuwsgierig naar wat Online Marketing in jouw bedrijf kan betekenen? Vraag een GRATIS kansberekening aan bij Team Adis! Sander neemt binnen 24 uur contact met je op voor een intakegesprek van 15 minuten.

Google Ads

Google Ads is een programma om online te adverteren. Met online adverteren kan je meer verkoop of leads genereren. Meer dan de helft van jouw doelgroep begint zijn koopproces online via de zoekmachine Google, hier wil je toch ook zichtbaar zijn?

Wij helpen je bij het opstellen en inzetten van Google Ads. Hiervoor gaan wij eerst in gesprek om je bedrijf en doelgroep te leren kennen. Op basis daarvan maken wij een kansberekening. Gemiddeld besteden onze klanten €2000,- per maand aan online advertenties. De opbrengsten zijn vele malen groter. Ben je ook benieuwd naar deze opbrengsten? Plan een gesprek in.

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine marketing helpt je website hoger te ranken in Google resultaten. Het gaat hier om de niet-betaalde resultaten, welke direct zichtbaar zijn onder de betaalde resultaten. Probeer het maar eens, stel een vraag over je product. Kom jij boven aan in de resultaten of staat je concurrent hoger? 

Wij helpen je bij het inzetten van Zoekmachine Marketing (ookwel SEO genoemd). Hiervoor gaan wij eerst in gesprek om je bedrijf en doelgroep te leren kennen. Op basis hiervan stellen we concrete doelen op en zorgen wij ervoor dat je website beter vindbaar wordt.

E-mail marketing

E-mail marketing, digitaal post sturen via de mail. Het is ontzettend effectief mits het goed gebruikt wordt. Daarnaast bouw je je eigen klantenbase, een grote groep mensen met interesse in jouw product op dienst welke je direct kan bereiken. Zet je E-mail marketing verkeerd in, wordt dit als vervelend ervaren. Wil jij meer resultaat uit je E-mail campagne? 

Wij helpen je bij het opstellen en inzetten van E-mail marketing. Hiervoor gaan eerst in gesprek om je bedrijf en doelgroep te leren kennen. Op basis daarvan ontwikkelen wij een effectieve E-mail strategie. Hierbij is het doel meer verkopen op website bezoeken te bereiken. 

Benieuwd hoe wij meer bezoekers naar je website brengen?

Middels een intakegesprek van 15 minuten gaan wij samen kijken naar jouw bedrijfsdoelstellingen. Aan de hand van deze doelstellingen doet Team Adis een marktonderzoek en wordt er een reële kansberekening gemaakt. Deze kansberekening wordt vervolgens met een bijbehorende strategie aan jouw gepresenteerd.

Ons doel is om binnen 3 tot 6 maanden de doelstellingen te behalen. Na het behalen van deze doelstellingen is het van belang om constant te blijven optimaliseren. Dit zal ervoor zorgen dat er voor hetzelfde budget nóg meer leads en/of sales binnenkomen. Het belangrijkste daarbij is om samen gelukkig te worden van jouw succesvolle website resultaten!

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Open chat
Welkom bij Team Koen! Kunnen we je helpen?
Powered by