Persoonlijk contact

Eén aanspreekpunt

Heldere communicatie

Live het proces volgen

Snel en flexibel

Oplevering binnen 6 à 8 weken

Resultaatgericht

Leads en sales gerichte benadering

Bezoekers omzetten naar klanten middels Google Ads?

Maandelijks meer leads en/of sales genereren via je website? De Google Ads specialisten van onze partner Team Adis helpen je graag om met jouw website succes te behalen.

Benieuwd hoe wij dat doen?

Middels een intakegesprek van 15 minuten gaan wij samen kijken naar jouw bedrijfsdoelstellingen. Aan de hand van deze doelstellingen doet Team Adis een marktonderzoek en wordt er een reële kansberekening gemaakt. Deze kansberekening wordt vervolgens met een bijbehorende strategie aan jouw gepresenteerd. Ons doel is om binnen 3 tot 6 maanden de doelstellingen te behalen. Na het behalen van deze doelstellingen is het van belang om constant te blijven optimaliseren. Dit zal ervoor zorgen dat er voor hetzelfde Google Ads budget nóg meer leads en/of sales binnenkomen. Het belangrijkste daarbij is om samen gelukkig te worden van jouw succesvolle website resultaten!

Ontvang een GRATIS kansberekening voor jouw website!

Nieuwsgierig naar wat Google Ads in jouw bedrijf kan betekenen? Vraag een GRATIS kansberekening aan bij Team Adis! Sander neemt binnen 24 uur contact met je op voor een intakegesprek van 15 minuten.

Adverteren in Google

Remarketing

Conversie optimalisatie

Google Shopping

Vragen of prijsindicatie?

Vragen of nieuwsgierig naar een prijsindicatie voor een website die leads en sales oplevert? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

×
Welkom bij Team Koen! Kunnen we je helpen?