Sommige klanten die toe zijn aan een nieuwe website, willen hun website naar een hoger niveau tillen. Met deze reden klopte De Schildhoeve onlangs bij ons aan. De website moest niet alleen in een nieuw jasje worden gestoken, maar ook de gehele huisstijl was toe aan een ware makeover.

Oude vs Nieuwe huisstijl

Met een schitterend nieuw logo werd de basis legt voor een complete nieuwe huisstijl. Deze huisstijl zou uiteindelijk de leidraad vormen voor o.a. de website. Grootste wijzigingen waren o.a. de kleur en het lettertype.

Nieuwe logo


Oude logo

Maatwerk Design

Om voor iets volledig unieks te gaan, werd er gekozen voor een maatwerk design binnen het WordPress CMS. Binnen een maatwerk design kom je veel ”maatwerk elementen” tegen, waardoor de nadruk op het design komt te liggen.

Een maatwerk design kan interessant zijn voor partijen die een bepaalde beleving willen creëren of met technische uitdagingen zitten, die binnen het huidige CMS niet mogelijk zijn.

Opvallende elementen

Een schitterende video banner

De schitterende video banner, die je o.a. terugziet op de homepage is een van de opvallendste elementen. De banner is voorzien van ronde bogen en stippen, die een extra feestelijke ”touch” geven aan de video.

Sfeervolle categorieën

Ook de opsomming van de verschillende categorieën is zeer stijlvol opgemaakt. Elke categorie is voorzien van een foto, stukje tekst en een bijpassende illustratie.

Opvallende Call-to-Action

Uiteindelijk draait het op deze website om aanvragen. Met deze opvallende en prachtige Call-to-Action, die voorzien is van een foto en een overlay moet dat zeker goed komen.

In bovenstaande tekst hebben wij slechts enkele elementen van het maatwerk design uitgelicht. Echter is de website in zijn geheel een plaatje geworden. Neem daarom zeker weten nog even een kijkje op de WordPress website van De Schildhoeve!

Wil jij ook gebruik maken van een maatwerk WordPress website?

TeamKoen helpt je bij het realiseren van een stijlvolle maatwerk website. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op!