Persoonlijk contact

Eén aanspreekpunt

Heldere communicatie

Live het proces volgen

Snel en flexibel

Oplevering binnen 6 à 8 weken

Resultaatgericht

Leads en sales gerichte benadering

Zorg ervoor dat uw boodschap wordt gelezen!

Het schrijven van teksten die aansluiten bij jouw specifieke doelgroep is een vak. Zelf schrijven ondernemers vaak vanuit hun passie, waarbij al snel details worden beschreven die voor een eerste kennismaking helemaal niet relevant zijn. Het gevolg? Potentiële klanten die afhaken omdat het simpelweg te lang duurt voordat men de informatie vindt waarnaar men op zoek is.

Laat ons uw passie ontdekken

Binnen Team Koen zijn diverse freelance tekstschrijvers actief, allen met hun eigen specialiteiten. Aan de hand van jouw vraag, zorgen wij voor de beste match met een van hen. Op basis van een persoonlijk of telefonisch interview, krijgt de tekstschrijver de input die hij/zij nodig heeft om aansprekende teksten voor jouw communicatiemiddelen te kunnen schrijven.

Teksten voor je website, productbeschrijvingen of klantverhalen. Ze vragen allemaal om een eigen stijl, specifieke opzet, maar vooral ook inlevingsvermogen in de klant en haar doelgroep. En dat is iets wat onze tekstschrijvers kunnen leveren.

Een andere mogelijkheid is dat je teksten aanlevert. Deze worden vervolgens geredigeerd en aangepast zodat ze passen binnen jouw bedrijfscommunicatie en het communicatiemiddel waarvoor ze zijn bedoeld.

Vragen of prijsindicatie?

Vragen of nieuwsgierig naar een prijsindicatie voor een website die leads en sales oplevert? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek!

Welkom bij Team Koen! Kunnen we je helpen?
Powered by