Vrienden van Team Koen

Nieuwsgierig naar of wij doen wat we zeggen? Ervaar dan hieronder de succesverhalen van enkele Team Koen klanten.

“De samenwerking ervaren wij als zeer prettig en als een toegevoegde waarde voor ons bedrijf”

Ons bedrijf heeft zich in de loop van de tijd ontwikkelt tot één van de marktleiders op het gebied van professioneel slopen, asbestsaneringen, brandschadesanering en recycling.
Om dit plaatje compleet te maken, wilden we graag een website die deze ontwikkeling en professionaliteit ook uitstraalt.

We hadden al kennis gemaakt met Koen van Team Koen. Hij heeft een compleet nieuwe website gebouwd met bestelmodule voor onze recyclingtak en containerverhuur. We waren hier zo enthousiast over en ook de reacties van onze klanten zijn erg positief, dat we besloten om Koen ook te vragen voor de website van de volledige Bork Groep.

Team Koen werkt gestructureerd met duidelijke afspraken. Koen luistert goed naar wat het bedrijf wil en kan het daarna ook omzetten in een passend resultaat waar we enthousiast van worden. Hij zit je op een goede manier “achter de broek aan” om einddoel en streefdatum waarop de site live moet gaan te halen. Ook is het prettig dat Koen het hele pakket biedt. Tekst, foto’s, marketing. Wijzigingen worden snel doorgevoerd en hij biedt functionele input en tips. Team Koen staat voor professionaliteit en de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Joyce Ham, Bork Groep BV

  • Sloopwerken
  • Asbestsaneringen
  • Milieutechniek
  • Recycling

Bij familiebedrijf Bork verstaan wij de kunst van het slopen en combineren dit met een persoonlijke benadering.

  • Evenementen
  • Projecten

Niquell helpt evenementen te creëren met een eigen karakter en projecten te coördineren die zorgen voor een mooi moment.

“Vent in de tent”

Voor we met Team Koen in aanraking kwamen hadden wij een website, waarbij de energie volledig ontbrak om deze up to date te houden. Het beheer van pagina’s was omslachtig ingericht en hierdoor nam onder andere het bijhouden van projectpagina’s erg veel tijd in beslag.

Team Koen kwam op het juiste moment bij ons met een voorstel voor een gebruiksvriendelijk ingerichte WordPress website. Met dit CMS hadden wij al een keer gewerkt bij één van onze projecten, waardoor het voor ons geen onbekende materie was.

Natuurlijk wisten wij inmiddels ook dat WordPress zowel gebruiksvriendelijk als minder gebruiksvriendelijk ingericht kan worden, dus de “vent in de tent” is geheel niet onbelangrijk. Koen heeft daarin een grote voorsprong op andere webbureaus, daar waar hij als het enige aanspreekpunt voor de klant fungeert, snel reageert, actief meedenkt en ook nog eens de tijd neemt om de werking van het CMS toe te lichten.

Dit alles heeft erin geresulteerd dat wij weer met plezier aan onze website www.niquell.nl werken. Iedereen kan nu weer genieten van onze prachtige evenementen en projecten op onze website. Extra leuk werd het toen een klant van Team Koen ons via Google vond voor de organisatie van Demolition Day in Hoogeveen.

Myrthe Strijker, Niquell

“Overzicht, een duidelijke structuur en een frisse look.”

De reacties op onze nieuwe website zijn zoals gehoopt en dus is onze gezamenlijke missie geslaagd!

Een goede klant raadde ons aan contact op te nemen met Team Koen, daar wij toe waren aan een nieuwe website met een aantal extra functionaliteiten.

Zo gezegd zo gedaan, eenmaal contact opgenomen zat Koen binnen een week bij ons aan tafel om te brainstormen over het hoe en wat.

Ideeën zijn besproken, tips werden gegeven en Koen is aan de slag gegaan

Al vrij snel verraste hij ons met een strak ontwerpvoorstel. Eigenlijk precies zoals we bij kennismaking hebben besproken.

Koen had uitstekend begrepen welke kant we op wilden, in welke stijl we dit graag zagen en wat wij de bezoekers van onze website wilden bieden; Overzicht, een duidelijke structuur en een frisse look.

Koen heeft o.a. een payrollcalculator en een vacaturepagina (Jobboard) voor ons ontworpen, teneinde onze klanten en werkzoekenden optimaal te kunnen bedienen.

Over het hele proces kunnen wij enkel (meer dan) tevreden zijn. Er werd aan alle kanten meegedacht, oplossingen werden gevonden en aanpassingen werden snel doorgevoerd.

De communicatie was snel en helder en we hebben precies gekregen wat ons vooraf geschetst is! In vergelijking met de rest van de markt, kregen wij dit alles ook nog eens voor een zeer nette prijs.

De reacties op onze nieuwe website zijn zoals gehoopt en dus is onze gezamenlijke missie geslaagd!

Team Koen bedankt!

David Eshuis, De Personeelsafdeling

  • Payroll
  • Uitzenden
  • Werving & selectie

De personeelsafdeling helpt bedrijven met payrolling en het werven van personeel. Ben je op zoek naar een leuke baan, dan kan men jou tevens verder helpen in jouw zoektocht!

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Open chat
Welkom bij Team Koen! Kunnen we je helpen?
Powered by