Persoonlijk contact

Eén aanspreekpunt

Heldere communicatie

Live het proces volgen

Snel en flexibel

Oplevering binnen 6 à 8 weken

Resultaatgericht

Leads en sales gerichte benadering

Webshop met omzet

Een hedendaags begrip, online producten bestellen. Doe jij het ook? Wanneer je een webshop wilt beginnen is het van belang dat je het direct goed aanpakt. Doe je dat niet, dan zal je webshop helaas geen succes worden. Wat maakt je webshop dan wel tot een succes?

In spelen op de wens van je doelgroep, bereikbaarheid, snelheid en aantrekkingskracht. Een continu optimalisatie proces, waarbij de bestellingen en orderwaardes toenemen. Met een WooCommerce webshop van Team Koen bereik je het gewenste resultaat en ontstaat er webshop succes!

Inventarisatie

Alvorens wij een webshop gaan ontwikkelen staan wij stil bij de soorten producten, je doelgroep en de concurrentie in jouw branche. Op dat moment kunnen we vaststellen of het om een Business2Business webshop gaat of een Business2Consumer, om vervolgens het juiste plan van aanpak op te stellen.

WooCommerce

Als de inventarisatie is afgerond en we weten welke doelgroep we moeten gaan bereiken, dan gaan we van start met de ontwikkeling in WooCommerce. De webshop module binnen WordPress, waar 9 van de 10 webshops in ontwikkelt kunnen worden. Deze ontwikkeling start natuurlijk met de uitstraling, waarbij we essentiële elementen een plek gaan geven, zoals bijvoorbeeld Unique Selling Points, prijsfilter, categorieën e.d. Deze elementen nemen je bezoeker mee in zijn proces tot aankoop van een product in jouw webshop!

Content Management Systeem (CMS)

Jouw WooCommerce webshop beschikt over een zeer gebruiksvriendelijk order management systeem. Voorraadbeheer, acties, verzendprocessen etc. Alles is mogelijk in één omgeving. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om koppelingen te maken met bijvoorbeeld je boekhoudpakket, koerier en nog veel meer!

Hoger in Google

Met de strategie van Team Koen bereik je sneller hoge zoekresultaten in Google.

Meer leads

Logica in uw nieuwe website resulteert in veel meer aanvragen via uw website!

Duidelijke taal

Geen langdradige technische verhalen, maar duidelijke communicatie wat u volledig begrijpt.

Volledige ontzorging

Geen tijd of zin om je website zelf te beheren? Bij Team Koen nemen wij het graag uit handen!

Technisch beheer

Domeinregistratie, e-mailaccounts, back-ups, onderhoud etc. Wij verzorgen het allemaal voor een succesvolle website!

Vooruitstrevend

Na oplevering van je website begint het pas echt. Continue verbeteren en ontwikkelen voor nóg meer succes!

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Open chat
Welkom bij Team Koen! Kunnen we je helpen?
Powered by