Persoonlijk contact

Eén aanspreekpunt

Heldere communicatie

Live het proces volgen

Snel en flexibel

Oplevering binnen 6 à 8 weken

Resultaatgericht

Leads en sales gerichte benadering

Aangenaam, Team Koen!

Communiceren met webdesigners, het is zo af en toe best lastig, toch? Wij zijn van mening dat een succesvolle website alleen succesvol kan zijn als het voortraject volledig klopt. Dat betekent dat vooraf jouw wensen en doelen volledig helder moeten zijn. Alleen dan ontstaat het juiste plan van aanpak en kan er een succesvolle website aan je opgeleverd worden. Het resultaat? Een website met aanvragen. Wil jij dat ook?

Om resultaat te bereiken zijn communicatie en project management van essentieel belang!

Binnen Team Koen werken specialisten aan jouw project, maar jijzelf hebt één aanspreekpunt. Koen zorgt ervoor dat jouw project in goede banen geleid wordt, van inventarisatie tot oplevering. Zo doende ontstaat er nooit onduidelijkheid, heb je niet te maken met technische verhalen waarom iets wel of niet kan.

Ook het plezier van één aanspreekpunt en website succes ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Koen

Adviseur / Projectmanager

Adis

Adviseur

Melvin

Webdesigner

Matthijs

Marketeer

Brandon

Programmeur

Niek

Programmeur

Gert

Programmeur

Sander

Beeldcreatie

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Open chat
Welkom bij Team Koen! Kunnen we je helpen?
Powered by