Persoonlijk contact

Eén aanspreekpunt

Heldere communicatie

Live het proces volgen!

Snel en flexibel

Oplevering binnen 6 à 8 weken!

Resultaatgericht

Leads en sales gerichte benadering!

Professionele WordPress websites

Een professionele en succesvolle website… dat wil jij toch ook? Om écht website succes te ervaren kun je ons niet onder de noemer ‘webdesigners’ plaatsen. Wij doen het net even anders en dat begint in onze communicatie, waarbij je zult ervaren dat we “gewoon” communiceren en niet in technische verhalen verzeild raken. Zo blijft het begrijpelijk en leuk om aan je nieuwe website (mee) te werken!

Waarom kiezen voor een WordPress website?

Don’t build it, adapt it! WordPress is een open source content management systeem (CMS), waarbij wereldwijd duizenden programmeurs werken aan thema’s en plugins. Team Koen is van mening dat een investering van een klant beter besteed kan worden aan de integratie van goede WordPress modules, dan het continu zelf ontwikkelen van functionaliteiten die al binnen het WordPress CMS aanwezig zijn.
In 2018 is ruim 30% van de websites al in WordPress gebouwd. Desondanks geloven nog steeds veel webbureaus heilig in hun eigen CMS, waarbij het wiel steeds opnieuw uitgevonden moet worden. Jij als klant komt hierdoor voor grotere investeringen te staan en lange doorlooptijden.

WordPress veiligheid, beheer en updates

Over de veiligheid van WordPress zijn de meningen bij webbureau’s verdeeld. Uiteindelijk is geen enkel systeem veilig als het niet up-to-date is. Om die reden is het van groot belang dat het systeem veilig, stabiel en snel blijft. Dat lukt alleen met regelmatige updates van het CMS en de daarbinnen ingezette plugins. Dit is dan ook onderdeel van onze werkzaamheden en een absolute must voor een succesvolle website!

Snel schakelen om concurrentie voor te blijven

Ontwikkelingen en trends volgen elkaar in hoog tempo op en de online markt is continu onderhevig aan veranderingen. Indien een website hét verkoopkanaal is of hét kanaal om offerte aanvragen te genereren, dan is het cruciaal dat er snel geschakeld kan worden. Een nieuwe pagina, aanvraagformulier of calculatiemodule. Het moet snel, betaalbaar en vooral professioneel ontwikkelt worden om de concurrentie twee stappen voor te blijven. Helemaal als er doelgericht geadverteerd wordt en er flinke advertentiebudgetten gespendeerd worden.

Inventarisatie

Om uiteindelijk aanvragen via je website te ontvangen van bezoekers is het van belang dat je website logisch is ingedeeld en toegespitst is op je doelgroep. Alleen dan kun je de gewenste doelgroep bereiken en aanspreken met als doel aanvragen ontvangen. Ook is het daarin belangrijk om te weten waarop je jezelf onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Wat doe je anders, waarom en waar blijkt dat uit. Allemaal aspecten waarmee we rekening houden bij het ontwikkelen van jouw nieuwe website!

Responsive op elk device

Om je doelgroep op ieder gewenst moment te bereiken leveren wij responsive websites. Daarbij past jouw nieuwe website zich zo efficiënt mogelijk aan op het apparaat waar de website opgeroepen wordt. Het mag vandaag de dag niet meer ontbreken, maar we gaan graag nog een stap verder.

Wat betekent het namelijk als een bezoeker je website op een mobiele telefoon bekijkt? Welke informatie wil je de bezoeker dan heel gericht geven? Veelal kunnen er enkele elementen op mobiel achterwegen gelaten worden, waardoor we de bezoeker snel en efficiënt op de juiste plek krijgen binnen je website.

Content Management Systeem

Wij ontwikkelen onze websites met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS. Dit CMS hebben wij modulair opgebouwd, waardoor je in de toekomst eenvoudig met de door ons ontwikkelde website door kunt groeien. Zo voorkom je onnodige hoge kosten als er bijvoorbeeld een webshop aan je website toegevoegd moet worden.

Nazorg

Nadat je website ontwikkeld, gevuld en getest is, wordt deze door ons opgeleverd. Daarna zullen wij een training geven, waarin wij je uitleggen hoe je jouw website kunt beheren en onderhouden.

Hoger in Google

Met de strategie van Team Koen bereik je sneller hoge zoekresultaten in Google.

Meer leads

Logica in uw nieuwe website resulteert in veel meer aanvragen via uw website!

Duidelijke taal

Geen langdradige technische verhalen, maar duidelijke communicatie wat u volledig begrijpt.

Volledige ontzorging

Geen tijd of zin om je website zelf te beheren? Bij Team Koen nemen wij het graag uit handen!

Technisch beheer

Domeinregistratie, e-mailaccounts, back-ups, onderhoud etc. Wij verzorgen het allemaal voor een succesvolle website!

Vooruitstrevend

Na oplevering van je website begint het pas echt. Continue verbeteren en ontwikkelen voor nóg meer succes!

Maak direct een afspraak

Je doelgroep bereiken kan alleen maar als de website bij hen aanspreekt! De eerste indruk is tenslotte het allerbelangrijkste en die kun je veelal maar één keer geven. Ook een succesvolle website ervaren? Neem contact op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Open chat
Welkom bij Team Koen! Kunnen we je helpen?
Powered by